:(

Kasst. Jag vet.

VAD undrar du?

Ser att jag har fått komentarer ifrån intresserade läsare, där det frågas diverse saker. Ledsen att jag inte svarat, men det känns redan som that it's too late to apologize. I'm really sorry! <3


3 tävlingar i en smäll

Hej, igen!

Nå, ni fick aldrig reda på hur det gick för oss sist. Det ska jag tala om för er!

I Kågeröd red vi en regional LA:P1 (den svåraste klass vi ridit hittills) på 65%. På det fina resultatet gav oss en 5:e plats, precis utanför placering, och det innebär också att vi är kvalade att rida svårare klasser nationellt.

I Båstad hade vi inte samma uppladdning och våran framridning (uppvärmningen!) blev på tok för kort. Därför var inte resultatet heller strålande.. Vi red samma program som i Kågeröd (LA:P1). 

IDAG har vi också tävlat. Våran första tävling utanför Skåneland. Mamma har alltid varit stenhård på att det enbart skulle ridas tävlingar i Skåne. Vid Båstad där gick gränsen. Just nu är det otroligt få tävlingar och man får ta det man får, inte som innan då man kunde välja vart man ville åka. Vi var i Ljungby idag, finfint ställe. Dagens domare var hård dock, nästintill orättvis bedömning var det, enligt mig. Därför gick det inte heller så bra som väntat i dagens LB:1 och LA:1. Nåväl, vi fick i alla fall med oss en rosett och en plakett därifrån då vi slutade på 4:e plats i LA:n. 

Såja, där fick ni en kort men intensiv "up-date" om tävlingslivet! :)

Kram på er!
    

Tävling på g

Hejsan :)

Jag har nu kollat upp vad det finns för kommande tävlinar innan derbyt. Kågeröd & Båstad

Båda är regionala, v. 28 Kågeröd och v. 29 Båstad. Jag planerar att rida LA:P1 och ev LA:4. Båda klasserna är något svårare än derby klasserna. Givetvis är derbyt mitt stora mål, precis som förra sommaren. I år känner jag pressen av förra årets resultat, då jag halkade in (på ett bananskal..) i finalen, typ. Vi tillsammans, jag och Svante, måste klara av att kvala till a-finalen i år igen :S Annars blir det.. pinsamt?

Slut på häst-fronten, idag blir en dag i solen. Stekigt.

Puss på er alla glada!  

RSS 2.0