5 bilder tagna i ett härligt land

Har verkligen inte haft en tråkig dag sen vi kom hit. Staden är sjukt häftig, det likanar ett data-spel. Häst poloklubben & alla andra klubbar vi har varit på här är balla. Maten är alltid god (självklart med fresh juice till). Okej, jag trivs jättebra här.. Vi har tagit en hel del bilder under våran vistelse här också ;) Tror att bilderna snart är över 1000. 

Här är lite smått från de första dagarna!

Puss & kram




bild 1
tak i en cool mall. bild 2 en söt Calippo i stallet. bild 3 världens lyxigast hotel, Burj al arab. bild 4 Dubai Marina. bild 5 på stranden


Fanny hänger ut genom rutan


Gamla souken

Hej :) Nu är klockan prick 12:00 här (någon tänker på mig?). Idag har det planerats vad vi ska göra resten av dagarna, tiden går så grymt fort här.. Konstigt ;) Idag ska vi åka till gamla souken, guld tyg, kryddor & allt möjligt :) Ska bli mysigt! Ikväll ska vi till polo-klubben, rida, käka & dagen avslutas med att ligga på flytmadrasser i polo klubbens pool & kolla på film :) Detta är så mysigt! :)

Puss & kram

Ridning på polo-klubben


En superfin anläggning. Jag på en superfin häst! :) Calippo finfin :)

Vardag i ett av världens härligaste land, Dubai

Idag har vi hunnit med mycket!

Upp kl 7 (4 Sverige-tid) till stallet & fixa med Calippo. NH träning. Man kan få en häst att göra i princip vad man vill, det gäller bara att tydligt visa att man är ledaren.
Sedan 2 timmar på stranden, hem till supergo sallad, efter det en av världens coolaste malls (shoppning c). Självklart shopping där ;) Nu har vi precis suttit på balkongen med drinkar & snacks & nu är det dags för mat, grillat :) 

Vi har fortfarande inte haft tid at ladda in bilder på datorn här än, men det kommer! :D

Pussar & kramar  

Det är sanslöst vad jag är trött nu

hej, livet är fantastiskt & allt är helt BÄST!

poolar. steker. sightseeing. lyx clubs. dyra bilar. gigantiska malls. SANSLÖST! haha :)

& vet ni? Min ridning blir absolut inte lidande.. Jag rider varje dag på Lottas Calippo :) Det är inte som att sitta på ponnyn direkt. Fast jag saknar såklart min Svantis & hans tjurande!

Hoppas att kunna ladda upp lite bilder senare, för nu är jag faktiskt trött. Klockan är nu strax efte midnatt, här.. puss & kram

Stall med spa, gym & resturang

Hej! Har precis vaknat & träffat världens bästa Lottis :) Planerna för ikväll är, åka till steller/spat/gymet/polo-klubben. Där ska vi träffa Lottas fina häst Calippo! :) Han har åkt - Skåne till Dubai, enkel resa. Sedan ska vi käka på klubben. Ska bli fett! :)

Puss & kram


Uppdatering från Dubai

tjabba tjena :) 

Mitt senaste dygn:

Saknad av raggsockar
Smeknamn: Skrutt
Löjligt: Hej jag heter Matilda Öberg, men bara när jag flyger! Jag väger 20 kilo, men bara när jag flyger! Jag är lättlurad, men bara när jag flyger! jag gör det här för att jag vill sitta front row..
Mat: Starbucks & juicy tuggumin
Taxi: Porsche

Allvarligt talat då.. Jag (& resten av min familj) är supertrött. Jag har sovit på tok för lite, ätit för lite, tankarna har snurrat i huvudet alldeles för mycket & nu ska jag gå & sova, nån timme eller så.
Idag har vi legat vid poolen, stekt (såklart!), lunchat på lyxig golfklubb (skitgott!) & lite mera. Jag är så trött..

Puss & kram    

redo att sticka? nästan!

Japp, nu är nästan allt packat. Har till & med städat rummet ytterligare en gång. 
Jag är ingen talang på att packa resväska i alla fall så det är skönt att det är nästan klart!
Dags att sticka till stallet för att göra Svante extra fin & ge honom 1000 pussar & kramar :)

Puss & kram! 

Nertrappning inför Dubai

Tar det lungt med ridningen just nu. Svante kommer inte attt bli riden (kanske lite) nu när jag är borta. Därför har jag tagit det lungt med ridningen de senaste dagarna. Jag kommer få börja om från början när jag kommer hem igen. Hoppas att han bestämmer sig för att vara snäll då och inte bråka med mig :) Hehe, vi får väl se hur det går.. Helt ärligt så tror jag att Svante tycker att det är skönt med lite vila. Det gör han alltid! När jag är hemma igen ska han bli klippt och fin. Sen ska jag köra igång med lite allvarsträning igen.



Han kommer att bli tjock och lat! :) Fast söt ändån :)

Naturliga Matilda!

Jag fick klagomål på att jag såg "galen" ut på mina bilder. Haha, jag gör väl för mycket grimaser som vanligt ;)
Tänkte göra mina bloggläsare till viljes. Här kommer bilder på en glad, naturlig & osminkad Matilda! :D



Woho, här är vi busiga!

Vad håller jag på med? Shit, inte bra haha (smiter ifrån plugget). Men man kan också kalla det för en spontan paus i mina studier (endast 5 minuter och så). Sitter och pluggar NO. Inte det roligaste jag vet med tanke på att jag är mer än nådigt trött på plugget nu. Men något som känns bra är att jag snart är klar! :D Sen slipper jag plugga (nästan, matte-läxan måste nog med) i 10 hela dagar! Gött!

Dagens plan är:
Plugga
Städa
Packa
Rida Svante (och krama honom ordentligt!)
Sova! <3

IMORGON FLYGER VI TILL DUBAI! <3



Peace & Puss & Kram



Dubbe Bai nästa! Min 3:e världsdel :)

Jag har bara varit i 2 väldsdelar. Europa & Afrika. Afrika= vi var i Egypten förra året i november, det var najs.

Men på söndag mellan landar vi i Turkiet & sen flyger vi mot slutdestinationen, Förenta Arabemiraten & Dubai. Förenta Arabemiraten ligger då i Asien :D

Jag kommer att sakna vännerna, djuren, Svantisen (en massa) och jag kommer absolut inte sakna skolan!

(Man ska väl bjuda på sig själv? hahahha)
Gött, peace på det. Hahahaha. Puss & kram!


3 dagar sen Dubai

Fredag kväll med plugg, stress & grymt mycket stress. Nu är i alla fall det mest klart vilket är skönt, fortsätter imorgon med det sista. Jag fattar inte hur det kan ta så lång tid allt..
Ska bli fett skönt med semester nu. Dubai på söndag alltså :D så underbart! Jag ska enbart fokosera på att bada, bli brun och snygg, ha kul och njuta :) tror inte att det blir någon större ansträngning. Men det blir nog ändå att ta med lite matte dit, jag vill helst inte hamna efter. Jag hoppas kunna uppdatera därifrån :) Det får vi se hur det blir med det.

Jag blir borta i 10 dagar, 1/3 månad :) så skönt!!!
 

Pussar och kramar till er!

fin & knasig är han allt!


Vilken normal häst står så med sina hovar? Haha tydligen så tycker Svante att det är skönt.. :p



Sötnosen :)





Puss & kram, nu väntar sängen. Jag längtar!


JUST NU!

Hej :) Dålig uppdatering nu på senaste, lite oengegerat kanske :P Kan berätta att jag har sjukt mycket att göra i skolan :( Jag dränks i plugg. Det finns även en annan sak som distraherar mig just nu. Svante rider jag bara varannan dag ibland p. g. a plugget :( Igår hann jag rida en runda i skogen innan det blev mörkt iaf, barbacka :D 

Puss & kram! 

Långa bryggan



Ganska fin för att vara tagen man mobilkameran tycker jag :)
På söndag är det dags för take off! 4 dagar kvar bara. Sen DUBAI <3

Dags för mig att fixa mig i ordning nu, puss & kram!


Nattinatt! :)



Jag & min älsklings nalle som jag har haft sen jag döptes :) (som pappa tyckte att vi kunde sälja när min klass hade loppis. Jag - Alrdig!)
Dags att sova! Fina bilder kommer imorgon ;)

Nerladdning av 2-åringt livsverk

Min tanke var att gå & lägga mig tidigt ikväll. Men nu så händer det grejer som sabbar min plan. Mitt minne till mobilen är fullt med bilder. 1500 bilder från 2 -1 år tillbaka! :) Innan har det inte fungerat när jag har försökt att ladda in dessa på datan. det resluterade i att jag gav upp & struntade i det. Men nu när jag har stoppat in minneskortet i en annan mobil (min är på lagning: igen!) så vips, det fungerar! Så just precis nu & för tillfället sitter jag & väntar på att alla bilder ska föras över till min dator :D 

Ska se vad jag hittar, kan tänka mig att där är en massa fina bilder ifrån tiden strax efter att jag fått Svantisen. Nu är nerladdningen klar! :D Jag ska genast kolla igenom alla fina, roliga & härliga bilder. Kommer nog att ta ett tag.. ett livsverk på 1500 bilder (+ filmer) avverkar man inte på 5 röda direkt..

Ha det för härligt! Puss & kram 

Sovmorgon?

Jag försov mig igen.. Har gjort det lite för ofta nu. Igår försov jag mig & nån gång i förra veckan också. Känns inte bra att droppa in i skolan någon minut sen alltid. Jag har tur som har lätt att hänga med i skolan ;)

Le escuela börjar om 30 min. Jag ska: Klä på mig, en snabb kik på hår & ansikte, trycka i mig en macka (& gärna ett glas vatten) & sen måste jag packa ner mina skolgrajere också. (Som just nu ligger utspridda på mitt skrivbord)

Så jepp! Jag har en hel del & stå i innom den närmsta halvtimmen :)

Puss & kram!

Fotografiskt minne önskas!

Tjabba :)

Sen sist har jag hunnit med: Svantisen (han är numera välputsad & nyfriserad), äta, plugga, plugga & gissa mer? PLUGGA. Imorgon har jag både egengelska prov + att jag ska redvisa veckans nyheter för klassen :( Fast det ska gå bra! Ska nog läsa lite till innan jag släcker lampan. Känns som det är uberviktigt att inte misslyckas med ett sådant stort prov som det vi har imorgon.. Det innehåller arbete som vi har jobbat med under 2 månader. Jag önskar att jag hade fotogafiskt minne ;)

Ett collage från tiden precis efter att jag fått Svante :)

Dags att sova! Puss & kram :)


www.designadinblogg.se

www.designadinblogg.se
Tror Att det var så sidan hette:) i alla fall så har jag försökt Att fixa & Trixa lite med bakgrund & header på BusPonny. Hur det gick? Inte alls! : (Igår kväll tog jag bort hela "stilmallen" med alla koder som gör BusPonnys design. Det slutade med Att jag "sabbade" al deisgn & bloggen blev jätteful! Idag lyckades jag Att fixa tillbaka det någorkunda i alla fall:)

På "DesignaDinBlogg" får man hjälp och förklaring på hur man ska Designa sin blogg. Såklart! Men det var inte så "solklart, självklart och såklart" för mig. Jag tycker själv Att jag följde instruktionerna till punkt och pricka. Men icke så nicke, det ville sig Inte alls. Det blev Lika fult som igår & jag såg Int roken av den fina bakgrunden som jag försökte Lägga till på BusPonny.

Har en vän i klassen som är rätt så bra på det här med blogg design (www.vendelaslife.blogg.se) Jag får nog ta & Fråga henne om lite hjälp med min design för jag reder bevisligen inte upp det själv. Nu när jag har haft bloggen ett litet tag så Staller jag Högre krav på design och utseende. Jag nöjer mig inte Längre med blogg.se: s tråkiga standard teman / designer. Nej nu vill jag ha eget Något! :) Just det, ska Int glömma Att bli pappa Om att Installera Båtar photoshop & Nytt virusskydd till min laptop.

Glöm inte att besöka Vendelas fina blogg: www.vendelaslife.blogg.se- Hon har en jättefin header som hon har fixat själv:) Sån fin vill jag också kunna Göra!


Nu har mamma skrikit på mig Att jag ska Komma & äta mat (jag som är van att äta middag vid 8-9) och sen ska jag ut till stallet och pussa på världens bästa Svante. Förmodligen blir det lite ridning också.

Puss & kram + en stor fet skumbanan;)


Det är fina flätan asså


Riktig snygging :)

Randig tröja, röda tånaglar & fläta i håret.. Helg outfit asså. Får inte glömma att jag har fåskinns tofflor på fötterna också.

Känner mig hemskt snygg för tillfället :)



Fin han va! :)


Minnen från 2007

Min fina & DUKTIGA

Jag är stolt över min ponny. Vi har tillsammans tagit oss ifrån lägsta nivå, till något ganska skapligt. Kom underfund med att jag nu har haft honom i 2 & ett halvt år nu. Riktigt klyscha egentligen, med det har gått så himla fort. Tiden alltså :)

Det härliga med Svante är att han bara bli bättre & bättre. Han har inte kommit till ett stadium där det tar stopp än. Vi fortsätter bara att utvecklas, hela tiden. Alltid bättre, aldrig sämre. Vet inte om jag har nämnt det innan men målet för i år var att tävla en regional LA:P1. Vilket är på en ganska hög nivå. Svante är under igångsättning nu & är fortfarande ganska rund om magen. Om en vecka ungefär sticker jag med familj till Dubai - kan det bli bättre? Svante får förmodligen vila en hel del då. När jag är hemma i början av november får jag börja ifrån start igen. Det är inte så många tävlingar kvar på säsongen heller. Ärligt talat tror jag inte att det blir mer än några få tävlingar för mig & Svante, resten av året. Hehe, därför har jag gått ett steg i för väg. Jag har redan börjat funderar över mål för nästa säsong. Vad som kan vara rimligt & så.
De högsta ponnyklasserna är FEI. Om Svante fortsätter att utvecklas i samma tempo som nu så tror jag att det är helt rimligt att ha som mål att ha startat en FEI-klass under nästa år :)

Puss & kram

fredag

Sitter nu i myskofta & raggsockar på mitt rum. Det är bara jag & min dator här haha :) det är mysigt, mörkt & ja.. fredagen är slut, igen. Nu ska jag krypa ner i sängen med mina raggsockar. De är bäst!


Tävlingsplaner

Nu har jag bestämt mig för att ta tag seriöst med träningen igen. Det är så otroligt mycket med skolan (hela tiden!) Så det känns lite som att Svante har kommit i 2:a hand. Men nu är jag redo att ta tag i träningen igen. Det finns ju fortfarande en del tävlingar kvar på säsogen. Mitt mål för i år med Svante var att starta en regional LA:P1. Svante utvecklades fort i sommras & han var redo för ponny derbyt som hölls på hemma klubben. Därför startade vi där, med bra resultat. Blev till & med placerad en av dagarna, trots att detta är en nationell tävling. Så egentligen knäcker placeringen där målet att ha startat en regional LA:P1. Men jag är ändå sugen på att starta en P1:a innan säsongen är slut. Tror att jag & mamma får gå igenom tävlings terminen någon kväll, snart!  

Puss & kram på er!

Humörsvängningar

Idag har jag varit på världens konstigaste humör: Ledsen, glad, pigg & trött! allt i e smet typ. Har varit överlyckig, för att sedan nästan börja gråta. Haha, riktigt galet & konstigt!
Det är mer än kallt nu. Frös i stallet idag. Det var nog bara Svante som inte frös i sina tjocka täcken ;) Jag är mesig. Det brukar jag inte vara men jag var inte jättesugen att gå ut & tömma skottkärran själv i mörkret. Dags att gråta igen? haha! Hoppas att ni har kännt er mer normala än vad jag har gjort idag.. :)

Puss & kram


Bortom all räddning?


Eftersom jag är okunnig :)

Eftersom jag inte har någon aning om hur man laddar upp filmer på blogg.se, hehe :$ 
Därför får ni nu länk till min Youtube-kanal & ett videoklipp där :) Det är på mig & Svante för några dagar sen. Jag filmar medan jag sitter på hästen. Tramsigt & oviktigt men ni får gärna kika! :)

Klipp med Svante & mig snackandes:
http://www.youtube.com/watch?v=rG0QdLL3p14

Youtube.kanalen:
http://www.youtube.com/user/Busponny


Puss & kram
Stallet idag. 29/9
Min favorit hest, han er bast!

Youtube konto = nu kan jag ladda upp film?

Godmorgon/förmiddag allesammans :) Har precis skaffat mig ett youtube-konto. Provade att ladda upp en film på mig & Svante. Det funkade men namnet blev skumt. Filen ville promt heta "Bajs is Najs 89".. Aja, det går nog att ändra på. Jag ska fixa länken till er nu :)

Puss & kram 


Gårdagens snack

Hej igen :) Jag skrev ju lite om att jag funderar på att byta inriktining på blggen lite. Kanske blir det tråkigt i längden att bara skriva om ponnyn min. Blir ganska smalt liksom & kräver att mina läsare är hästintresserade. Hade själv tyckt att det var roligare med lite mera blandade läsare. Vad tycker ni? Lite mer annat & mindre häst, eller som jag har nu? :)

Pussar & kramar i massor :D 

Film här på bloggen :(

Hej alla glada! Tänkte ladda upp en film på bloggen idag. Tror ni att det funkade? :( Nej! Filmen var från när jag red igår.. Någon av er som vet hur man gör för att ladda upp en film på sin blogg? :)

Puss & kram på er sötnosar!


Första dressyr tävlingen med Svante, sommaren 2007

0012

Just nu sitter jag & Maria på mitt rum, ska typ sova nu. Äro supertrötta! Flixen & Louise kom hit & myste med oss lite ikväll. Puss & kram till dem och ni som läser.
Nu ska vi nanna :D
 
B & J <3


Kanske ska jag ändra?

Hej :) Funderar på att ändra inriktining på bloggen.. Kanske lite mer än enbart hästen, det blir så smalt liksom. Aja, mer funderingar om det senare, ikväll någon gång är jag tillbaka igen. Nu ska jag cykla till stallet, över en mil. Det är bra motion! ;) 

Puss & kram 

97 galna bananer..

Hej. Känns som länge sen jag uppdaterade nu..
Idag har det verit skola + katte matte i Lund + hem till släkting i Lund! Mamma har tagit hand om Svante. Haha, han hade tydligen inte gillat regnet, stackarn! Bättre uppdatering imorgon, för nu ska jag städa lite i min garderob & skriva några rader till vänner på msn :)

Puss & Kram


Bananer.. Inget som är bar för hästar asså eller för kläder


1 styck galen busponny



Godkväll :) Min busponny var vild idag, jättepigg & ville bara springa för allt han hade!
Det blev alltså inte så mycket till träning idag.. Haha dumma Svanten! :) 
 

Puss & kram!

Bilder sen igår, EM + KVÄLL

Tjena busponny-läsare! :D Har laddat med lite bilder sen igår :) här få ni dem :)


Mina älskade favorit ridhandskar fick se sitt sista ljus innan de hamna i soptunnan! :)


Jag <3 Mina roeckel..


Förra ponnyn Romi :)<3


Sorterade ibland gamla papper igår.. Hittade ALLA mina skolpapper från 6:an & 7:an :O


Så här mycket var det :P




Puss & kram, nu ska mamma och jag åka till stallet :)


Just det!

Kom på en grej till ;)
Har en hel delridkläder att sälja. Bl. a vita ridbyxor, vinterridställ, vita ridöverdragsbyxor (till tävling) & en hel del annat. Inlägg får ni imorgon med bilder och info. Kanske något som intresserar dej/er? :) Ha det gött för nu ska jag faktiskt sätta mig och plugga..

Ner i soptunnan!

Hejsan :) Kom hem från stallet för en kvart sen. Nu sitter jag och käkar. Läs längre ner om ett tragiskt öde..


Vetebulle + klementin + banan + te = Ior :D

Idag tränade jag med Svantis ute på fältet utanför vårt stall.
Jag har börjat tröttna på att inte ha några ridstövlar. Just nu rider jag bara i ridskor. Min skänkel (mitt ben) blir så sladdrig och då blir det 10 gånger svårare att komma åt Svante ordentligt! Men det är bara att kämpa på & bita ihop. Några dager till, fine. Sen kommer jag att få ett utbrott (haha!), eller börja tjata på mamma om nya stövlar. Träningen med Svante gick ok idag, jag var ganska trött & hade svårt att komma åt honom + att han verkligen levde upp till sitt namn "busponny". Nya tag imorgon! :)

Nu kommer min mamma bli glad..

KOLLA VAD JAG SKA SLÄNGA, MAMMA!

Dessa handskar har min mamma ogillat en längre tid ;)    
Mina bästa, underbaraste, mest fantastiska & skönaste ridhandskar har sett ljustets sista dagar. Sorgligt är det eftersom dessa ridhandskar inte är vanliga handskar. De har varit med mig i 3 år! :( Mamma har velet slänga dem i 1 år nu, men jag har vägrat. Så nu kommer min mamma att jubla. Egentligen vill jag ha kvar dem, men de har fått så många hål nu att de inte kan lagas mer :( Men även om mina favoriter är skabbiga och slitna så kommer de alltid vara bäst. Glömmer dem aldrig.. 

Kanske borde jag klippa sönder dem innan jag slänger dem så att jag inte kan ta upp dem igen även om jag skulle ångra mig?




Slutsnackat (okej, skrivet) nu ska jag plugga. På återseende. Puss & kram!


Hejsan morgon med solstrålar

Så, då sticker jag till skolan :) Ha det la gött ni också! :)
& DET ÄR SOL UTE! Fantastico :D Hoppas det blir varmt också <3

puss & kram, skolan nästa



Bild på mig och Svante sen Svenskt Ponny Derby i sommras :)


Svante + Mandy!

 



Svante <3 Mandy. Svantisen med sin älskling Mandy!


Man brukar ha ryktborstar där, men somliga har godis i ryktväskan istället!
Bus Maja :)


En trött Svante efter träningen idag :)

Svantes träning idag:
Lång framskrittning: 15 min i alla fall
Trav & galopp i låg form (bra för hans rygg): 40 min
Avskrittning: 10 min

Han har inte fått upp flåset än efter uppehållet. Han blir himla trött & svettig efter 45 minuters träning.
 

puss & kram, slut för idag!





Min eftermiddag :)

tjabba :) kom hem från skolan för en timme sen snart. Jag har hunnit käka, surfa & gosa med vovven. Nu tänkte jag plugga & sen ta bussen till stallet kvart i 5.

Peace out & kram på er busungar!
 



Medryttare sökes!


Nu söker jag en medryttare till min Svante.
P. g. a att jag behöver lite mer tid till att plugga :)

Du som ryttare:
Du ska vara van vid hästar
Rida på nivå som motsvarar LB - LA
& passa ihop med Svante. Svante kräver en stark & bestämd ryttare!

Om Svante (Santana):
Svante är en 9-årig dressyrvalack (d-ponny)
Han han tävlat dressyr upp till nationell nivå (& fortsätter uppåt). Har även tävlat fälttävlan & hoppning tidigare
En busig kille som kräver en bestämd ryttare om han skulle vara på bushumör!
Snäll att hantera :)

jag & ponnyn!

Jag (eller min mamma) kommer att sätta ut en annons på antingen blocket.se eller hastnet.se om detta. Där kommer mer info att finnas! :) Vi finns i Skåne, en bit utanför Lund. Intresserad? Maila mig på [email protected]   

sköt om er! puss och kram

 



Träning 4 oktober

Hejsan :) känner mig bättre idag! Stack till stallet vid 1-tiden. Det var 2 dagar sedan jag red sist, jag har ju som sagt fortfarande inte kommit igång med ridningen efter att Svante var skadad. Eftersom att vädret  s u g e r  s u g e r  s u g e r, så fick vi rida ner till ridhusen idag. Mamma var fotograf och tog några bilder på oss, men hon är inte jättevan vid kameran.. jaja, några bilder blev ganska ok iaf :D

Träningen:
1. Lång framskirttning (15-20 min) egentligen borde man rida fram så här länge varje dag!
2. Trav i låg form. Det var ganska svårt, Svante har ju inte blivit riden och helst vill gå i en hög form (för då har jag svårare att komma åt honom, listiga busponny!) 
3. Galopp i låg form. Öka länga (tempoväxlingar).
4. Sedan trav i låg form igen innan jag skrittade hem honom :)
Svante är jätteduktig! Han har vilat i 2 veckor nu, har ridit av & till de senaste dagarna. Trots upphållet tror jag att han är tillbaka i samma fina form som innan han skadade sig, om 1-2 veckor :D



Kan du se felet, (med ridningen) gemensamt för alla 3 bilderna? svar längst ner ;)

       

 

puss & kram












svar:
Jag sitter något framåtlutad på bilderna. Svante har musklat om sig igenom och då passar inte sadlen längre. Vi ska snart åka och stoppa om den, igen! :) Lite mitt fel är det också, det går att luta sig tillbaka trots att sadeln inte ligger helt 100% bra ;)


Det er gött med gläss

Känner mig halvsjuk. Sådär hänging trött & ont i huvet. Finns ingen bättre medicin än glass då. Eller? I alla fall så var min pappa snäll och köpte Ben&jerry's till mig :) Min favvoglass = allas favvoglass!
Sitter vid datan är äkar glassen nu & vid 10-tiden åker jag till stallet för att nattfodra :) Det är min kväll, det suger att känna sig dålig.. :(





puss & kram, dettta blir sista för ikväll!


jag har haft Svante sen 2007..

Jag har haft min busponny i 2 och ett halft år! :) det är lång tid det, men det känns som bara nån månad sen vi var på vår första tävling. Tiden med Svante har gått fort. Tur att jag kan rida ponny i 3 år till :) Om jag inet blir för stor och lång vill säga, men jag hoppas på att kunna rida ponny länge. Svante har så mycket kvar att ge!Kollade runt i mina bildarkiv på datorn och såg dessa bilder sen 2007. Härliga minnen det! :D Visst är han fin? Fast han är 10 gånger så fin nu! :D

Ett collage från tiden precis efter att jag fått Svante :)
En kort tid efter att vi köpt Svante. Alla bilder (utom den understa, i mitten)
är tagna en av de första gångerna vi red ut!

Våren/sommaren 2007 då jag provred Svante för första gången
När jag provred Svante för första gången. Våren/sommaren 2007.
Finare ekipage har man sett! ;)

Första dressyr tävlingen med Svante, sommaren 2007
Svante och jag på vår första dressyrtävling. Vi var i Kågeröd och red
lag dressyr i LC. Jag var jättestolt för att vi fick över 62% på vår
första tävling.


hur pingar man?

Hej! :) någon som vet hur man pingar ord i ett inlägg? :)

puss & kram!

Dags för Horseware

Tjabba tjena du har snygg mittbena!
Det var inte längesen max 10 min senjag skrev sist ;) Hehe, känner för att skriva av mig lite ikväll. Nu har mammas gäster åkt hem, därför är det fritt fram att blogga lite. Eftersom det har börjar bli kallare och kallare så har ponnyn börjat att frysa. För att han ska slippa detta får han gosa in sig i sina horseware täcken. Han har tre stycken olika av modellerna, horseware rug & horseware amigo. De är snygga och värmer bra + för att de sitter så bra också :D Min busponny trivs väldans bra i dem i alla fall!





Ett sånt här stalltäcke har Svantisen
 i blått, hur mysigt som helst!


Ett riktigt inlägg då..

Hej, mysfredag idag vi har firat mamma och ätit gott :) Idag har vi haft ett stort prov i SO och jag har lämnat in mitt svenska reportage. Mycket plugg alltså. Eftersom vi skulle fira mamma på kvällen, släkt och sånt är här, så har det vara blivit en kort runda till stallet.
Jag är mycket nöjd med mitt reportage! Det handlar om min gudmor som nyligen har flyttat från Sverige till Dubai (Förenta Arabemiraten). Hon har ett mycket intressant liv och jobbar som pilot. Det som är extra roligt med Lotta är att hon alltid är glad & positiv och vi delar intresse - Hästar och ridning! Lotta tävlar i hoppning med sin häst och jag tävlar i dressyr med min ponny :) Så nu har ni fått veta lite kort om min dag. Dags att fortsätta fira mamma.

puss & kram



Lotta med hennes fina pålle, Calippo! :D


allas bloggar

Tänkte vara lite gullig och länka till alla i min klass bloggar!

Vendela: www.vendelaslife.blogg.se
Felix (Flixen): www.fliixxstyle.blogg.se
Tim & Z: www.backbooiarna.blogg.se
Tim, Anton & Louise (lollo-cat): www.blondiezz.blogg.se
Anton: www.vivalacaesar.blogg.se

puss & kram!
besök dem nu :)

nu ska vi gå och käka lunch Nathlie och jag! ;)

Blogg klassen 09

Haha, hade varit fett om alla i 9:an 09 hade bloggar! :) eller hur? ;)

Min stackars Svante!

Hola & godkväll!
Min busponny har stått inne 3 dagar i rad nu. Hanns nerver klarar definitivt inte det, han bli helt knäpp och vild. Jag måste plugga plugga stenhårt hela tiden för att hinna med min planering i skolan. Idag var en sån dag med mycket plugga så stackars Svante fick vila.. Han kommer verkligen behöva ridas imorgon! :P Torsdagar är dumma för jag är inte hemma förren vid 5, idag var vi inte hemma fören vid halv 6 för att vi fick gå från centrum hem :O Fast vi fick åka gratis både till & från Lund :)
Nu har en hel del av mina kära klassbuddies skaffat blogg, vi kan räkna oss som blogg-klassen 09 snart! :)
puss & kram
Stallet idag. 29/9
Stackars otåliga busponnyn! :(

Boll vs. Bulle

Ja, vad är det som gäller. Det är inte längre Chokladboll vs. Negerboll. Nej, den debatten är stendöd. NU är det Chokladboll vs. bulle (eller möjligvis bolle). Min åsikt är CHOKLADBOLL, its the real thing. :)

 

RSS 2.0