Dagens träning!

Japp, idag har jag och Svante tränat för Anna. Det var ett bra tag sedan sist!

Det gick bra, tyckte Anna i alla fall. Skönt att vet vad man behöver träna mer på och vad vi gör bra. Vad Svante gör bra är att han han god takt och samlar sig bra. Vad han behöver öva mer på är bakdelsvändningar. Bra att veta! ;) Nu ska det tränas så ordentligt det bara går. I augusti så ska vi vara laddade till max, svenskt ponny derby 2010 - årets mål.  

En av sommarlovets soligaste dagar?

Hejsan!

Jag antar att allt är bra med de flesta då vädret fullkomligt bländar en. Härligt!
Som säkerligen tusentals andra så har jag solat idag och alla har vi samma önskan om brunare hud. Svante har jag också hunnit med, på förmiddagen, en timmes ridtur i skogen. Uppgift: sammarbete mellan häst och ryttare. Betyg: inget vidare. För varmt, för trött och ex antal ursäkter till. Ny dag, nya krafter, nya möjligheter imorgon.  


Poolhäng idag, dock inget badande. Det var jag för mycket mes för :)


Innan 22:00 ikväll:

* Springa en runda (sen duscha & fixa mig)
* Fortsätta städa
* Kolla upp kommande tävlingar och göra någon slags planering
  (hur jag nu ska lyckas strukturera detta vet jag inte än) 


Nä, nu orkar jag inte mer

Hejhopp :)

Midsommar igår, blev en riktigt trevlig dag och kväll med både det ena och det andra.
Dagen efter midsommar (något speciellt namn?) idag, japp! Självklart har jag varit ordentligt trött och inte fått så mycket gjort. Skönt :)   

Förbannat irriterad är jag.. Haha jag har inga stövlar att rida i. Mina gamla är kass, för små, för stora, för höga, för smala, you name it, typ. Men det är inte därför jag inte är är på strålande humör. Jag har ju beställt ett par nya ridstövlar för att lösa problemet. Tydligen var det problem i detta också, stövlarna beställdes för 3 månader sen och skulle kommit för länge sedan. 


Hoppas att de är förbaskat fina då jag väntat alldeles för länge nu.


Nog med gnäll, hoppas att ni också hade en härlig midsommar! 

På återseende
  

Skamligt..

Hej igen!

Jag blir glad, förvånad och tappar till och med hakan - Ni läser fortfarande min blogg!
Jättekul att någon fortfarande intresserar sig för mig och Svante, det är dock en tråkig grej med bloggen. Här finns ju inget nytt att läsa. Tråkigt nog så har jag inte tävlat sedan sist jag skrev heller :(
Jag kan gladeligen berätta att jag inte har mått så här bra som jag gör nu på l ä n g e  l ä n g e  l ä n g e. Sommarlovet gör susen, precis som för tusentals andra! Härligt är det!

Djuret då? Det stora bruna, ludna, varma, mjuka, silkeslena, trollet! Hur är det med honom? Jo han lever, och har det så bra så! Han blev sommarbadad idag, ren fin och mysig blev han, så redo för sommaren tävlingar :D 

På återseende!

  

RSS 2.0