Ett sista

Dags för ett sista inlägg för idag :) bloglovin.com. Tycker att detta är en rolig grej som är väldigt smart. På bloglovin kan man "prenumerera" på bloggar man gillar så slipper man hålla koll på när bloggaren uppdaterar själv. På min header (på designen) har jag lagt en länk "Följ min blogg med bloglovin", klicka gärna där. Prenumerera på min blogg & på andra bloggar ni gillar!  
Har fått positiv respons på bloggen idag :D kul & tack!

Idag fick jag ta mig ut till stallet själv trots det kassa vädret. Det blev bussen för jag tyckte att det var för kallt för att cykla 2 mil ;) Svantisen var ovanligt sur mot de andra hästarna i stallet, han har sånna nerver haha! Han vill säkert att det ska hända något snart, lika mycket som jag vill. Vi ska bara träna upp oss nån vecka till sen ska jag anmäla mig till lite tävlingar. Dags att gå in på www3.risport.se och kolla vad som händer härnäst. Vi längtar! :)

puss & kram & sov gott!  


Mörka moln

Eftermiddag sista september 2009. (Jag har riktigt bra kolla på datumen asså) Tror att det kommer regn snart :( Känner inte alls för att cykla eller ta bussen ut till stallet just nu. 1000 gånger bättre att ha hästen hemma så att man bara kan gå ut till stallet och fixa. Jag är beroende av att mamma skjutsar, annars får jag cykla eller åka buss. Det är ok när det är bra väder, kan till & med vara ganska mysigt om man cyklar med en kompis eller har musik i öronen. Men dagar som idag, nej tack! 
 


Mer sånna här dagar tack!


Fast detta kan vara ganska mysigt också. 


Sen igår

Klockan är inte 8:a än. Skönt. Ska gå & fixa mig snart tänkte bara ladda in en bild från träningen igår. Jag har inte ridit på ett tag ju eftersom Svante varit skadad, men ärligt talat så har det passat mig ganska bra eftersom vi har mycket plugg. Man hinner definitvit inte med allt i skolan. 

Träning på fältet  

Svante tyckte inte att det var alltför härligt att börja jobba igen.. Men
det är fixat med en veckas intensiv träning :)



puss & kram




Stallet idag..

Stallet idag. 29/9

Min fina Svante :)



Emma har fått sin första riktiga ridhjälm, visst är hon fin i den?
(jag har fler bilder vid intresse, hahaha)



En busig vovve. Chokladisen!

Så sant så!

Ja, jag har en blogg. Det är sant kolla själv.
& snälla, låt mig göra det jag vill utan att kritisera. Tack så mycket!

jag & ponnyn!


ohohoh!

Jahapp, bloggstatistiken fick ett rejält uppsving igår. Har bara haft bloggen en kort tid, härligt! Det gav ju verkligen resultat igår i alla fall tack :) Har 3 intresserade av stövlarna nu :)

puss & kram


Inga egobilder här, nej!

Eftersom jag skaffat denna bloggen för att skriva om hästen så kommer jag att hålla mig till det. Nästan i alla fall :) Men här är en bild på mig. För att det inte ska vara så nutteputtigt, med djuren bara. Haha.
Jag har ingen aning om vilket gymnasium jag ska välja :( Natur, Samhäll, något med ekonomi, IB eller åka iväg till internat och plugga där. Hallå! Dags för utveckligssamtal imorgon och då ska man veta vad man vill typ :S

puss & kram  



Ridstövlar - Till salu!

Ridstövlar till salu!

Jag har 4 par stövlar kvar att sälja. Har enskilda bilder på dem också :) 

De svarta längst till höger. Märke: Königs. Stl: 38.5. Dressyrstövel med båge. Riktigt snygga på! Pris. 3000 kr
De blåa stövlarna: Märke: Cavallo. Stl: 38. Dressyrstövel med båge. Väl använda med mjuk insida och hårdare utsida. Pris 600 kr.
De röda/bruna stövlarna: Märke: Königs. Stl: 37.5. Dressyrstövel. Väl använda, perfekt inridna & med bra stadga. Pris: 700 kr
De svarta längst till vänster: Märke: Cavallo. Stl: 38. Allroundstövel (mer åt dressyr, men kortare i skaftet än de andra 3) Väl använda men inte fullt så mycket som de röda och blåa. Väldigt blanka. Pris: 700 kr

Intresserad? Maila mig på [email protected]



jag behöver..

"Jag behöver.." Ord som föräldrarna inte brukar gilla. Man brukar få svar som "och du behöver de, och de och de och de. Det är mycket saker som du behöver tycker jag".
Men nu är det så här att mina ridstövlar suger, haha. Jag har 5 par stövlar och inget par passar. De är för små, förs stora, för trånga för smala både där & här. Grejen är, kan man rida utan stövlar? Visst, men inte ordentligt. Jag är i väldigt akut behov av att köpa ett par nya. De nya jag köper ska PASSA. Jag var korkad och köpte ett par fina stövlar som inte riktigt passade, men som jag trodde gick att fixa till. Så jag har 5 stycken stövlar till salu. Ska bara fota dem sen kommer de ut på annons på hastnet.se. Intresserad av ett par? de kostar mellan 500 kr till 3000 kr. Det är dressyrstövlar hela högen, bra skick & snygga! Maila mig på: [email protected]

Det är jättebilligt med stövlar också (nej!).. bra stövlar kostar mellan 4000 - 9000 kr.




Så mamma & pappa. Det är allvar!






Gulliga små vänner

Svante

Jag är trött på att kalla pållen för "min ponny" & Santana (som är hanns riktiga namn). Nu får det bli Svante. Han är mer en Svante än en "Santana".
 


Stallkisse!

sötnosar!

Är det inte ironiskt?

Haha. Så typiskt. 
Kom på att jag inte har så många vanliga bilder på ponnyn. De jag har är nästan alla från tävlingar. Så jag tog med mig kameran till stallet för att ta lite nya bilder i eftermiddags. När jag sen är hemma igen så kan jag självklart inte hitta sladden som jag behöver för att ladda in bilderna från min kamera till laptopen :(
Jag hittar alla andra sladdar utom just den jag behöver precis just nu.
Det finns faktiskt en låt som passar bra till detta, Ironic. Hört den? Riktigt ironiskt att jag inte hittar sladden. Det kommer säkert vara tvärtom om några dagar när jag behöver en laddningssladd eller något.. då kommer jag inte hitta den :)


puss & kram

jag & ponnyn!



Dags igen

Ja! nu är det dags igen för mig att börja rida, igen. Ponnyn har vilat i 1 och en halv vecka nu. Känns som det var en månad sen jag red sist :p haha.

japp, det är bara att ta cykeln och cykla 2 mil fram och tillbaka till stallet. Eller nä, jag tror faktiskt att jag kollar bussen istället :)

puss & kram!  

sant eller fejk?

www.bloggvarde.se - är detta bara fejk, eller är det sant att man får sin blogg värderad? :)


Prisrosett!

Jag saknar att tävla. Det var några veckor sen sist nu :( det bästa med att tävla är känslan man får när man vet att man vunnit. Haha, nej det var inte seriöst. Det kan vara mist lika kul att komma sist. Så länge jag är nöjd med mig själv och ponnyn. Som på ponny derbyt i sommras, där kom jag sist i a-finalen. Men jag hade aldrig räknat med att ta mig så långt som till a-final, så jag var ändå nöjd. (Okej, lite surt var det att komma sist när man vet att man har en ponny som är minst lika bra som de som placerade sig strax före).  

Prisrosett!
BLÅGULT



Hey

Det är kväll nu :) jag saknar min busponny! Har inte träffat honom alls idag. I eftermiddags var jag i Lund och sen mötte jag upp en kompisoch nu är det.. Plugg nästa!

puss & kram


Go som Choklad

Vi har precis skaffat vovve. Det är så mysigt! Fast vem tycker inte att det är mysigt med hundvalpar? Men jag har verkligen längtat efter en hund & just denna hade jag tjatat om i en månad innan vi äntligen tog hem sötnosen :) Riktig kelgris är han och han är lika go (om inte mer!) än sitt namn, Choklad


seg morgon

Hej och godmorgon!
usch, seg morgon idag. Ska cykla till skolan idag och det är svinkallt ute :S usch usch usch!

i eftermiddag, efter skolan ska jag in till lund för att plugga matte. Sen ska jag möta upp en kompis på stan :) Santana tar mamma hand om idag, eftersom att det är mycket med skolan och så.

puss & kram, dags för mig att sticka!

tävlingar


Min busponny är duktig

Santana (min 9- åriga vallack) och jag tävlar just nu i ponnydressyr & har gjort det av och till sen 2007 ungefär. Det senaste året har jag riktat in mig på just dressyr. Det har gått ganska bra för oss om jag får säga det själv, mycket över förväntan. I augusti i sommras startade vi Svenskt Ponny Derby för första gången. Kul tävling var det och otroligt nog kvalade vi till a-final, på min och Santanas första nationella tävling.
Just nu har vi inga tävlingar inplanerade men det kommer. Eftersom att Santana varit skadad en vecka nu så ligger vi lågt ett tag framöver. Men snart ska vi ut och tävla igen & då ska det skrivas ner här.

puss & kram!





okej då..

Ponnyn har precis varit sjuk, fick spiktramp i förra veckan. Men klarade sig bra, riktig tur i oturen hade vi. Jag var i stallet i eftermiddags för att pyssla om pållen & göra allt annat som behövs göras idag. Men jag har en sak jag måste erkänna.. okej så här är det, jag erkänner kommer nog inte kunna hålla mig till att enbart skriva om mig och min ponny. Förmodligen kommer jag att skriva en hel del om vad jag gör annars också, det som gör min vardag helt enkelt :)

Puss & kram

Bild

 
Bild på mig och min ponny


Santana & Matilda

Dessa 2 namn kommer min blogg att handla om. Mig & min ponny! :)

 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0