3 veckor sedan

Skabersjö (shit, känns inte som 3 veckor sedan).
Mamma testade att ta bilder med filmkameran. Härlig bild tycker jag, synd bara att den fina rosetten inte kom med :) 



Filmklippen från igår (Färs) är på G. Kommer förhoppningsvis upp här senare under dagen!



Omgång 1 med div 1

Igår var det tävling i Färs. Lagdressyr med div 1 OCH jag debuterade även i LA:P1 :D

Båda klasserna gick bra, dock inga placeringar. Många duktiga ryttare var med så inte så konstigt kanske. Jag var nöjd i alla fall trots att jag red fel i båda programmen. Klantigt värre. Mamma hade med sig filmkameran och filmade en hel del, hoppas på att ni ska kunna få se några av klippen senare. Hjälp fick jag igår av min medryttare & mamma, jag tackar dem så jättemycket! :) Laget låg länge 3:a men slutade till sist på 4:e plats totalt. Tar vi igen nästa gång! Fast i och för sig är jag inet med nästa div 1 omgång för då är jag på klassresa i Berlin. Ska eventuellt vara med och tävla omgång 3 istället :)

Kram på er!

Megagullig

aweeee
Snuttegullgull. Kolla bara!
Fränt namn har de också, chincilla


coolt

Hej. Har kommit på en grej. Jag irriterade mig ganska så mycket på snön som
a-l-d-r-i-g tycktes försvinna. Men vips, nu är den borta. HUR? Jag har inte märkt det, märkligt.

I helgen så ska vi ut och tävla igen :D Vi ska till Färs där vi startar lagtävlan och debuterar i LA:P1. Önska mig lycka till, kan behövas!

Kram på er :)

Blåa


Blått är flått

Nu ska jag umgås med en hög med plugg så att jag kan vara ledig ikväll. DUKTIG.SE. Stackars Svante (haha, det lät dumt) får förmodligen vila sig idag, IGEN. Jag har alltid en massa plugg att göra, 24/7. Har i princip inte haft en helg utan plugg (bortsett från loven) sen 8:an. Hur sjukt är inte det? Nu ska det bli ändring för jag orkar inte. 

Kram på er & önska mig lycka till med mitt meter höga berg med plugg.     

oupsi

Ojdå, som ni har märkt så kan man bara se halva delen av headern (den avlånga bilden) som jag la in det förra inlägget. Ska fixa det till imorgon. 

Det blir inte riktigt som jag vill det här. Får vara så här så länge. Hoppas på att ha ork till att ta tag i det igen i morgon. Kram på er igen :D 

C'mon be happy!

Upp som en sol & ner som en pannkaka. Mitt humör under dagen, beskrivet i en mening.
Jag hoppas att ni har haft/har en mysig lördag kväll, själv är jag ensam med en hög med plugg. Som alltid, när man har tid som inte räcker till under veckan.

Nåväl, min gulliga kompis Vendela har försökt hjälpa mig med bloggens utseende. Trots hennes många försök & tålamod så blev det inte riktigt som vi/jag ville. Vi kom dock fram till vad som förmodligen är felet. MIN DATOR. Hur irriterande? Denna finna designen hjälpte Vendela mig med & den var tänkt som header till bloggen. Ska försöka att lägga in den från en annan dator. Kan funka, hoppas. Puss på er! :)


bloggdesign

VAR GLAD, DET ÄR HÄRLIGT








En strålande helg med regn, plugg, hästskit & (tro det eller ej) ett glatt humör! :D
Till poängen då. Jag är glad trots att det inte finns några förutsättningar för att dra på smilebanden. Finfint!

 



Mögelklump

Tjaaaaaaaaalala
Rastlös, megatrött & ont i huvudet, på en gång. Känns som att jag har världens mest patetiska liv. Orkar inte göra något alls, inte ens duscha. FRÄSHT. Snart möglar jag bort. HEJDÅ!

Okej, hej. På riktigt, allvarligt talat. Gissar på att ni som läser detta förmodlige vill läsa något vettigt också. Jag & Svante tränade dressyr idag för vår tränare, det gick ok men klickade inte helt. Jag vet vad jag ska träna på nu i alla fall. Om två veckor har jag planerat att debutera i LA:P1 (en klass svårare än jag rider nu) i Färs. Har ingen aning om vart ridklubben ligger. NAJS.

Ska nog duschachacha i alla fall. Jag tvingar härmed mig själv att gå de ca 50 stegen till badrummet.

Tjaaaaaaaaaaaaalala twice

Mer (trams) från i lördags


När vi kom hem i lördags var Svante hungrig. Då tiggde han, typ som en hund. Fast busen har en egen tvist på det hela, han tigger på 3 ben. Hahahaha, ursäkta jag låter mer än konstigt. Waz up with "duktig häst"? Men det får väl vara ok för Svanten är så gullig. Vadådå? det är ju detta vi lär oss i vårat Svennebanan land, se ner på dig själv & klaga sig själv. Speciellt det du lägger ut på internet, "ursäkta bilden", "Jag låter som en kråka" o. s. v.. Tröttsamt men man känner sig mer eller mindre tvingad. Hihi sånt är livet :)  


Egopics blir alltid grymma i bilspegeln, på till/från tävling. Då är man snygg, helt galet snygg. 


 Svep en flaska hallonsoda så mår du bättre. Kram på er!

2 dagar sen sist

Hej, har inte ridit sen Skabersjö i lördags. Dags för en omgång!



Ikväll ska jag plugga så inget mera bloggande för idag. Ha det gött :)

Vila & sola

Idag har jag varit hemma, hade något enormt ont i huvudet imorse & värken har ännu inte släppt. Ipren = lösningen. Därför får min duktiga busis vila idag. Istället för att rida så ska jag åka & sola snart. 



Puss & kram 


Skabersjö 6/3

Men tjena, igen! :)


Blågult på första tävlingen, bättre kan det inte bli!

Självklart tänker jag berätta om den regionala tävlingen igår i Skabersjö. Jag har för övrigt bestämmt mig för att bara rida regionelt & högre i år. Jag startade LA:1 på förmiddagen och eftersom det även blev prisutdelning så stannade vi där till efter lunch. Dagen innan red jag Svante i 1 & en halv timme, för att han var så busig. Bus Svante var som bortblåst på framridningen, men han kom dock fram igen inne på banan. Tydligen så lyckades jag döjla hans små spratt bättre än jag trodde & resultatet av en riktigt rolig runda blev en blågul första plats. Helt ärligt så hade jag inte förväntat mig att det skulle gå så pass bra. Härligt med så bra resultat på första tävlingen för sesongen! :D 




Busponnyn är alltid så otålig..


Kissemissen kelade med pållen, genom gallret :) så söta!


Regional ponnydressyr i Skabersjö, 6/3 2010.




Puss & kram



Loading..

Batteri på uppladdning. Har kämpat & slitit som ett djur (hehe..) med ridning & tillfixning av hästen idag. Blod, svett & tårar, bokstavligen. Som förväntat rök mina nymanikurerade naglarna när jag flätade Svantes man. Attans! Det flög nagelbitar lika tätt som det kom trasiga gubbiband flygande i takt med att jag blev griningare & grinigare. Kort & gott, ikväll har jag verkligan kämpat för att ponnyn ska vara i trim. Medaljen har sin baksida så att säga :)

Nu ser jag fram emot morgondagen då jag ska satsa allt. Skulle vara skönt om man fick en positiv start på sesongen med ett resultat som jag blir nöjd med (det kommer aldrig hända). Jag längtar! :)


Dressyr är det som gäller imorgon, men detta är en bra tävlingsbild från fälttävlan. Laddade, koncentrerade & 100% samspelta. LET'S GO. 


REFRESH

Vad tycker ni, visningsbild med enbart mig eller med hästen? :) Har dock inga bra nytagna bilder på mig & ponnyn.

Detta får bli min nya visningsbild (samma som på facebook, hehe). Så länge, tills jag har nån nytagen tävlingsbild på Svante & mig.   


Refresh, nödvändigt. Min förra visningsbild var från sommaren 2009.

Godnatt puss!

Icke passande i stallet

Hej, skön eftermiddag idag. Har verkligen uppskattat att få vila & ta det litta lungt. Har fått fixa mina nails. Häst & naglar har aldrig gått ihop tyvärr, fast det får man leva med! Håller de ett tag så är det fint så länge det varar i alla fall. [Försök lägga märke till en sak..]   

 

Helg snart :D Hallelulja!
Hey vet ni, det blir ponnydressyr i Skabersjö på lördag. Hallelulja g-å-n-g-e-r 10!
Helt galet är det.. varför? Hejhopp, jag har inte tävlat på ett halvår. Hoppas bara att Svante & jag får till det riktigt bra. Han kan dansa min ponny, jag bara vet det & på lördag är det dags att visa det.

Puss & kram på er

[Alla meningar i inlägget började på "H". Kom ni på det?]  

I färg blir livet genast roligare!



En trött kväll som idag är det roligt med lite fina bilder då man för en gångs skull känner sig fin :) & lite färg piggar ju alltid upp, inte sant? Jag lägtar efter sommar/vår väder då man kan ha klänning & bara ben!

RSS 2.0