:)

hihi, jag gillar! :)



pluggelipluggplugg inte ett duggelidugg

måndag = plugg dag

Japp, idag ska jag plugga. Har inte kommit igång riktigt bara. Men nu så. Jag har bestämmt mig att göra klart så mycket jag kan & lämna in imorgon, skönt att ha det gjort! :) För vi (9:or) har så grymt mycket att göra (alltid!). Har börjat träna med Svante igen, i förrgår, det gick riktigt bra. Idag ska min medryttare rida honom :)

Puss! 

Svante för ett år sedan!


Snart är det jul & det tycker jag är kul. Haha!

24 trötta timmar

Hejsan igen!

Inget stall för mig idag, istället mys i Lund med vän. Hoppas att ni ochså har haft en mysig dag. Imorgon är det fredagsmys! :D


Nu är jag så här trött..

Ledig = dags att ta tag i viktiga saker

Idag är jag ledig från stallet, som att det skulle vara en bra grej. Mamma & min medryttare tar hand om Svante för att jag ska kunna sitta hemma med mitt skolarbete. Skolarbete = djup kärlek för mig.. Nej så är det definitivt inte fast jag tänker ta tag i det nu & visa att jag bannimej kan klara av detta. Har bestämt mig för att inte ha något arbete klar när veckan är slut. Tror ni att jag lyckas?

Det är en tävling i helgen, fast det känns inte som att jag är i tävlingsform så det blir inget med det tyvärr. Det är några få tävlingar kvar (typ 2?) & jag joppas på att hinna med någon innan 2009 är slut.

Det var allt jag hade att säga.. Nu ska jag dyka ner i skolböckernas fantastiska värld. Önska mig lycka till!

Puss & kram 


Dubai 09




Dune bashing

Haha, polomatch = RL polotröja

Gamla souken - underbar marknad!

Världens coolaste stad? (som jag har varit i hittills) JAAAA!


I <3 DUBAI

Hej läsare! Har länge sagt att jag ska ladda upp bilderna ifrån semestern. Det har ju inte blivit av men nu så! Jag ska ladda in dem i datan & kolla igenom dem. Sedan kommer ett litet urval upp på bloggen ikväll!

Puss & kram

Svante har fått en medryttare

Japp! Igår fick Svante en ny medryttare & som jag nämde igår så tror jag att det kommer fungera bra. Kul va? Idag ska hon följa med till stallet & jag ska visa hur vi sköter Svante & så. Hon verkar intresserad & tyckte om Svante. Det ska bli kul att se hur det går för dem :)
Jag har varit sjuk i svininfluensan light (bacon..) efter vaccinet igår.. Men känner mig lite bättre nu, i morse var värst fy! Min arm klarade sig bra (det sas att smärtan i armen var värst). Sån tur man kan ha! :)  


En riktigt fin busponny i Båstad, tidigare i år :)

Puss & kram


Hej igen!

Hejsan. Har haft mycket att göra sen jag kom hem. Förlåt till er som har varit inne & läst i alla fall. Det kommer att bli bättre igen! Just nu har jag inte så mycket tid, har massvis med plugg att ta tag i. & det måste prioriteras (bara ett blogg-inlägg först..) Kan berätta för er att jag nu har hittat en medryttare till Svantisen. Tror att det kommer funka bra! :)

Puss & kram

Längtar efter björn päls men, längtar inte efter 6 timmars flygning imorgon

Nåväl, ett stopp i Istanbull. Annars har jag & min familj en (minst) 6-timmars flygresa att stå ut med imorgon. Härligt? Nä.. Jag gillar inte att flyga. Jag vill hem, nä jag vill inte hem, jag vill hem, nä jag vill inte hem. Så har jag hållt på hela dagen. 

Men självklart, vi haft det underbart här, men det finns många jag saknar där hemma nu. 10 dagar är lång tid..
Känner just nu för att dra till stallet & borra in näsan i hans mysiga päls. Svantes alltså, min fina ponnys päls (som säkert är tjock som björn-päls nu). 

Nu tänker jag njuta av det sista som är kvar av vår Dubai- semester. Puss & kram

Dubai är..

DUBAI. Imorgon är sista dagen här. Det känns som att vi har varit här i månader men samtidigt som att vi landade igår. Vi är hemma på onsdag kväll, typ inte fören på torsdagen. Jag vill hem, men samtidigt så trivs ja grymt bra här. Vi (jag & pappa) har tagit masor av bilder & pappa köpte ett nytt objektiv till kamera idag. Jag orkar inte & har inte tid till att ladda in några av bilderna här nu (de kom ju några härromdan, mer pallar jag inte). När jag kommer hem så blir det full uppdatering igen. 

I princip allt i Dubai är världens största, dyraste, lyxigaste, högsta.. o. s. v.. Sjukt coolt! Vi kom precis hem ifrån världens största mall (shopping center). & ja, det var stort, fint & fantastiskt, som väntat :) Innan idag var vi & fick manikyr & pedikyr. Så just nu sitter jag med skitsnygga naglar & knappar. Klockan är strax 11 här & jag ska upp tidigt imorgon. Då blir det första stall, shops, beach-club & resturang. Kanske en sväng innom en av de bästa mallsen &så vi får se. Hade inte varit fel precis. 

Puss  & kram   

Tåler en Iphone stall?

Oh gud! Vet ni vad jag såg.. Jo! Underbart fina Iphonefodral. Täckta med strass, Louis Vuitton, Ed Hardy, Hello Kitty o. s. v. Mobilen där hemma (som fortfarande är inne på lagning) är kass & jättedum, jag vill verkligen inte ha den! Så det är dags för en ny.. varför inte en Iphone? :D Jag vet massor av fördelar med att ha en Iphone, men det finns en liten nackdel :/ Den är inte stall-vänlig. Den mår nog inte så bra av att bli tappad på betonggolv. Men man kan ju också vara superduper försiktig. Funderar på om jag hade klarat det.. Kanske :)
Men jag vill ha ett sånt fint Iphone-fodral ju.  

Grym dag 6#

hey!
Idag ska vi ut på ökentur i såklart, öken! :) Just nu tänker jag äta frukost, youhurt + färsk mango = GOTT! Igår då, lite poola på förmiddan, hela em var vi på ett vattenland (skitcoolt) Wild Wadi, & vällen spenderades på lyxresturang vid en lyx marknad, Souk Madinat. Som ni förstår var även gårdagen en grym dag! :D

puss & kram   

RSS 2.0